Ken Follett's The Pillars of the Earth - Book 2

Ken Follett's The Pillars of the Earth - Book 2 kép

Ken Follett világhírű regényének adaptációját három epizódra bontva mutatja be nekünk a Daedalic Entertainment, a Szélvetés névre keresztelt második fejezet pedig ugyanott folytatja, ahol az első, "A hamvakból" című befejeződött. A Ken Follett's The Pillars of the Earth a 12. századi Angliában mutatja be a nemesek, a papság és a szegényebb réteg harcát a kizsákmányolás és az éhínség idején, azonban a Daedalic videojátéka több, mint a könyv szolgai leképezése, ugyanis egy új, interaktív módon mesélik el a történetet.

Elolvasom a tesztet

Ken Follett's The Pillars of the Earth - Book 2 teszt - az istenek a fejükre estek

Teszt | 2018.02.10 09:10

Folytatódik a Ken Follett sikerregénye, A katedrális alapján készített videojáték, a Daedalic Entertainment pedig rákapcsol az eseményekre, így a lassabb első epizód után egy eseménydúsabb másodikat kapunk.

The Pillars of the Earth - megjött A katedrális játékváltozatának 2. része

Hír | 2017.12.21 07:30

A Ken Follett's The Pillars of the Earth első fejezete lassú folyású, építkező, de így is izgalmas darab volt, a másodikban viszont durván beindulnak az események.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)