Killer Instinct Season 2

Killer Instinct Season 2 kép

Majd negyed évszázados pihenő után a Microsoft és a Double Helix Games leporolta a Killer Instinct címet és Xbox One exkluzívvá tette. A klasszikus verekedős játék rebootja a free-to-play üzleti modellt követte. Egy évvel a megjelenés után megérkezett a Killer Instinct Season 2 az Iron Galaxy Studios tolmácsolásában, amiben nyolc új karakter vár a lelkes harcosokra, kezdetben TJ Combo és Maya érhető el. Az új karaktereken kívül nyolc új ruha és tizenhat prémium kiegészítő csomag bővíti az alapjátékot, amit a Microsoft a megjelenést követő egy éven belül folyamatosan adagol a játékosoknak.


Killer Instinct - ki lehet a titokzatos új karakter?

Hír | 2017.02.23 07:40

A Killer Instinct fejlesztői egy rejtélyes kedvcsinálóval próbálják meg felpiszkálni a játékosok kíváncsiságát és ha a spekulációk igaznak bizonyulnak, akkor van ok a lelkesedésre.

Killer Instinct Season 2 - újabb két bunyós lép ringbe

Hír | 2015.01.27 08:38

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox One exkluzív verekedős csoda, a Killer Instinct legújabb karaktereiről, a bejelentést pedig egy videóval is megfejelték.

Killer Insinct Season 2 - ne kötözködj a múmiával (videó)

Hír | 2014.11.24 07:21

Hangulatos videóval mutatkozik be az Xbox One exkluzív verekedős játék legújabb, mégis legöregebb karaktere.

Killer Instinct: Season 2 - itt sem lesz ingyen a bunyó

Hír | 2014.10.15 18:23

Holnap kezdődik az új szezon, amire a most érkezett videóval melegíthettek. Kezdetnek jön két új harcos.

Gamescom 2014 - még idén jön a Killer Instinct Season 2

Hír | 2014.08.14 18:05

Végre kiderült, hogy az új és visszatérő karkatereket is rejtő második évadot mikor kaparinthatják meg a játékosok.

Killer Instinct Season Two - köszöntsétek az új harcost

Hír | 2014.07.14 22:40

Újabb harcos mutatkozott be a Killer Instinct második évadának felhozatalából: ő Maya, aki szintén fullánkos, de nem méhecske.

E3 2014 - Killer Instinct Season Two: az első új karakter

Hír | 2014.06.09 19:07

A Killer Instinct az Xbox One félig-meddig ingyenes nyitócímeként érkezett meg közénk, most pedig itt is van a második évad.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)