King Arthur II

King Arthur II kép

A King Arthur sorozat egyike azon keveseknek, akik megpróbálják megdönteni a Total War széria trónját, ami mellesleg egy igencsak bonyolult és hatalmas trón. Kis hazánk hősies programozói annyiban finomítottak a TW receptjén, hogy hozzáadtak egy jó adag mágiát és egy csipetnyit a magával ragadó, ködös, misztikus brit legendákból. A második részben találkozhatunk néhány új és hatalmas szörnnyel, légi egységek hordáival és még hatásosabb varázslatokkal. Mindezt egy meglepően vérpezsdítő bemutató keretében mi is szemügyre vehetjük. Azt már tudjuk, hogy rengeteg sárkány lesz, de vajon határ e a csillagos ég?


Webshopot nyitott a Paradox Interactive

Hír | 2013.01.23 14:20

A Paradox Interactive megnyitotta saját boltját, ráadásul az indulás megünneplésére mindegyik játékát 55%-kal olcsóbban kínálja.

King Arthur II - nyílt levél a magyar verzió kapcsán

Hír | 2012.10.02 12:41

A King Arthur II honosítása kapcsán nem nyugszanak a kedélyek, így a fejlesztők és a magyar forgalmazó közösen írtak a magyar vásárlóknak - egy nagyon korrekt ajánlattal megszólítva őket. Ritka az ilyesmi, érdemes olvasni.

Célegyenesben a magyar King Arthur II

Hír | 2012.02.15 14:56

Már csak kettőt kell aludni a King Arthur II hazai premierjéig!

King Arthur II teszt

Teszt | 2012.02.15 13:29

Leteszteltük a 2009-es magyar sikerjáték folytatását. Vajon sikerült-e felülmúlnia elődjét, vagy megbotlott a király lova?

Tölthető a King Arthur II demó

Hír | 2012.01.26 20:00

Végre magatok is kipróbálhatjátok az utóbbi évek egyik legjobb magyar fejlesztésű játékát.

King Arthur II előrendelés kedvező áron kétféle kiadásban

Hír | 2012.01.03 15:00

2010 meglepetése, a külföldi kritikusok és játékosok körében is népszerű King Arthur még ebben a hónapban visszatér.

King Arthur II - fejlesztői napló, első és második rész

Hír | 2011.11.22 15:54

Méltán lehettünk büszkék a magyar videójáték-ipar remekére, a King Arthurra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)