Knack

Knack kép

A PlayStation 4 egyik exkluzív nyitócíme a Knack című platformer, amelyben egy kis robotot irányítva kell igazságot osztanunk. A játék alapját a Crash Bandicoot, Jak and Daxter és Ratcher & Clank sorozatok adják, a főszereplő pedig Knack, akit egy tudós ősi ereklyékből alkotott, majd felruházta élettel. Hősünk bóklászása során több ereklyét is megtalálhatunk, amelyek használatával alakot válthatunk, igazodva az adott szituációkhoz. Ötletes megoldás, hogy nem csupán az ereklyéket, de más tárgyakat is beépíthetünk a címszereplőnk testébe. Legfőbb ellenfelünk a lázadó goblinhorda lesz, de könnyen meggyűlhet a bajunk az emberekkel is a játékmenet folyamán.


Knack - amúgy több karakter is van

Hír | 2013.12.18 07:20

Alig jelent meg PlayStation 4-re a Knack, máris kiderült, hogy ha elég kitartóak vagyunk, további karaktereket is feloldhatunk.

Knack teszt - a rosszul összetákolt kisrobot

Teszt | 2013.12.09 10:06

Hogy milyen egy next-gen platformer, amit leginkább a gyermekek élveznek, de az idősebbek is találnak benne kihívást? Megmutatjuk!

PlayStation 4 - a Sony nem aggódik

Hír | 2013.11.14 15:40

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida elmondta, hogy csalódott a kezdeti pontszámokban, de szerinte lesz ez még jobb is.

Knack tesztek - a PS4 egyik első játéka felsült

Hír | 2013.11.13 15:55

Nem csak a Killzone köhög az első kanyar után, a nex-gen forradalom szele egyelőre nem csapta meg a szakmát. A Mark Cerny felügyelete alatt készült Knack sem szerepel jól.

Knack - részletek a PlayStation 4 egyik első játékáról

Hír | 2013.02.22 11:27

Számos új infót tudhattunk meg a Mark Cerny felügyelete alatt, a Sony berkein belül készülő alkotásról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)