Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris  kép

A Lara Croft and the Temple of Osiris képében a Lara Croft and the Guardian of Light folytatását köszönthetjük, amely a Tomb Raider franchise izometrikus kooperatív mellékszála volt még 2010-ben. A Square Enix és a Crystal Dynamics folytatásában akár már már négy játékos is belevetheti magát a kooperatív egyiptomi mókába, ugyanis Lara mellett Carter, egy rivális régész, illetve Hórusz és Isis, a két egyiptomi istenség is szerepelnek, de a magányos farkasok is megtalálják a számításaikat. A Lara Croft and the Temple of Osiris a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One platformok legjobb barátja.


Lara Croft and the Temple of Osiris teszt - sírrablásra fel

Teszt | 2015.01.28 20:36

Mielőtt Lara Croft nagyobb kalandok után kezd kutatni, még tesz egy kis kitérőt az egyiptomi istenek világában egy spin-off folytatásának keretében.

Lara Croft and the Temple of Osiris - megjelent az Icy Death DLC

Hír | 2015.01.16 16:39

Ha játékfejlesztők lennénk, biztosan mi is azt a reménykeltő címet adtuk volna a Lara Croft and the Temple of Osiris pályacsomagjának, hogy „fagyos halál”. Az Icy Death DLC ettől függetlenül izgalmas lesz, ezt videón is láthatjuk.

The Game Awards 2014 - befutott a Lara Croft and the Temple of Osiris launch trailere

Hír | 2014.12.06 22:18

Már csak néhány nap van hátra a megjelenésig, így a The Game Awards 2014-en bemutatkozott a Lara Croft and the Temple of Osiris megjelenését jelző trailer is.

Lara Croft and the Temple of Osiris - fejtörők előnyben

Hír | 2014.11.21 13:48

A Crystal Dynamics videón folytatja a Lara Croft and the Temple of Osiris részleteinek ismertetését, ezúttal a puzzle-ökön és fejtörőkön van a hangsúly.

Lara Croft and the Temple of Osiris - itt az első fejlesztői videó

Hír | 2014.10.09 18:39

A Lara Croft and the Temple of Osiris producere többedmagával mutatja be nekünk a játék fegyvereit és a négyfős kooperatív játékmenet sajátosságait.

Lara Croft and the Temple of Osiris - gépfegyverekkel a krokodilemberek ellen

Hír | 2014.09.01 14:38

Megtörtént Lara Croft legújabb kalandjainak ESRB besorolása, amelyből kiderül, milyen fegyverekkel és ellenfelekkel találkozunk majd a játékban. Káromkodás csak mértékkel fordul elő.

Gamescom 2014 - itt az új Lara Croft and the Temple of Osiris trailer

Hír | 2014.08.13 10:45

A Crystal Dynamics kiadott egy új Lara Croft and the Temple of Osiris trailert, ami a kooperatív módot mutatja be. Jobban tetszik, mint a Rise of the Tomb Raider?

Lara Croft and the Temple of Osiris - gyűjtői kiadás mini Lara figurával

Hír | 2014.08.08 16:19

A Crystal Dynamics bejelentette a Gold Edition csomagot, a Season Pass tartalmát és az előrendelői ajándékokat. A a 47-es ügynököt vagy Adam Jensent akarjátok eljátszani, azt is lehet, csak jó helyen kell előrendelni.

Lara Croft and the Temple of Osiris - megjött a megjelenési dátum

Hír | 2014.07.23 17:00

A Lara Croft and the Guardian of Light folytatását, a Temple of Osirist még idén kézhez kapjuk.

E3 2014 - Lara Croft and the Temple of Osiris bejelentés (videó)

Hír | 2014.06.09 22:41

A Microsoft előadásán kívül még egy Lara Croftos játék érkezését megerősítették: jön a Guardian of Light folytatása, a Temple of Osiris.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)