LEGO DC Super-Villains

LEGO DC Super-Villains kép

A Lego DC Super-Villains az első a LEGO játékok történelmében, amelynek középpontjában a DC Comics gonoszai állnak és az első, amely karaktergenerálással kezdődik. Miközben a DC univerzum rosszfiúi és lányai összefognak egy még nagyobb gonosz ellen, addig a játékos létrehozhatja a saját rosscsontját, akivel részt vehet a világ megmentésében. A DC Super-Villainst ugyanaz a fajta humor jellemzi, mint a franchise összes epizódját, a felvehető szuperképességektől eltekintve pedig a játékmenet sem sokat változott.

Elolvasom a tesztet

Lego DC Super-Villains teszt - Joker és a haverok

Teszt | 2018.12.01 13:49

A LEGO videojátékok történelmében először pusztíthatunk igazi DC-s szupergonoszokat alakítva, de az élmény sajnos nem lett hibátlan.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)