LEGO Lord of the Rings

LEGO Lord of the Rings kép

A Star Wars, Batman, és még sok mások példáját követve a Lord of the Rings is LEGOsítva lett végre. A Travellel's Tales az egész Gyűrűk Ura trilógiát feldolgozta, és a szokásos lineáris LEGO játékmenetet kicsit felfrissítette egy open world rendszerrel, és egy csipetnyivel komolyabb játékmenettel. A játékban az eredeti filmtrilógia hangjai és zenéi is szerepelnek. Természetesen a kiemelkedőbb és fontosabb történeti események kivétel nélkül a helyükön vannak, de azokat is igyekeztek a maguk módján kiforgatni a készítők, így ismét garantáltan minden átvezetőben találkozni fogunk olyan vicces momentumokkal, amelyek a kis lego-figurák szerencsétlenkedéséből születtek. A készítők igyekeztek kicsit nagyobb hangsúlyt adni a szerepjátékos elemekre, ezért a játékos egy egyre bővülő inventory-t is kezelhet. A LEGO LotR PC-re, és szinte az összes platformra jelent meg.


Tölthető a LEGO Lordo of the Rings demója!

Hír | 2012.11.06 20:10

A LEGO univerzuma megállíthatatlanul menetel előre, ezúttal a Gyűrűk Ura világát szippantotta magába és változtatta... kockává.

Nyitott világgal kecsegtet a LEGO Lord of the Rings

Hír | 2012.09.13 13:20

A Warner Bros. megerősítette minap, hogy megjelenésekor szabadon bejárható LEGO Gyűrűk Urát kapunk kézhez.

LEGO Lord of the Rings - az eddigi legjobb legós borító?

Hír | 2012.08.29 08:35

Nyilvánosságra került a Gyűrűk Ura alapján készülő LEGO játék borítója, és szerintünk nagyon jópofa.

85 játszható karakter a Gyűrűk Ura LEGO változatában

Hír | 2012.08.19 11:01

Lenyűgöző számú karakterrel élvezhetjük majd a Traveller's Tale által fejlesztett LEGO Lord of the Rings játékmenetét.

LEGO: Lord of the Rings - gamescom trailer

Hír | 2012.08.14 13:10

Ha még nem untuk volna meg a Traveller's Tale LEGO címeit, akkor hamarosan mosolyra húzódik a szánk a Gyűrűk Ura adaptáció láttán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)