LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game kép

A Warner tulajdonában álló Travellers Tales csapata az elmúlt években a Lucasfilm brandjei (Star Wars, Indiana Jones) mellett a Warner több sikerfilmjét (Batman, Harry Potter) is legósította, bár a Gyűrűk Ura még várat magára. Következő "áldozatuk" egy olyan film amiben szép számmal szerepelnek kalózok. A LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game a sorozat korább részeihez hasonlóan a filmekből ismert szereplőket Dánia első számú exportcikkébe öltöztetve jeleníti meg képernyőnkön. Minden kaland kiindulási pontja Port Royal lesz. A kikötőváros az idő előrehaladásával szépen növekszik és fejlődik majd. Terebélyesedése nem csupán vizuális élményt nyújt, hanem újabb felfedezésre váró területeket tesz elérhetővé a játékosok számára. A LEGO Pirates of the Caribbean hősei eltérő képességekkel rendelkeznek (ez sem számít igazi újdonságnak), Jack Sparrow kapitány iránytűje révén mindig tudni fogja, hogy merre kell haladnia, Will Turner baltákat hajigál, Elisabeth Swann a többi hölgyszereplővel egyetemben magasabbra ugrik, mint a srácok, s így olyan helyszíneket is elér, amit ők nem. Valódi újdonság viszont, hogy hőseink időnként kénytelenek lesznek víz alá merülni, az normális emberi szereplők tüdőkapacitása természetesen véges, ám Davy Jones és kompániája bármeddig kibírja oxigén nélkül.


LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

Teszt | 2011.06.30 14:27

Ha egy cápa a tenyeredből eszik, akkor a lábadból is fog, derül ki az örök igazság a LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game tesztjéből.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)