LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy kép

A LEGO Star Wars II: The Original Trilogy-ban az eredeti trilógia eseményeit élhetik át újra a játékosok a LEGO adta csodás környezetben. Fellelhető minden karakter, akikkel a filmben találkozhatunk, sőt akár egyedi karaktereket is összeállíthatunk. A második részben már szerephez jut az építgetős téma is, melyek segítségével juthat előre a karakter. Az előre jutás mellett nem változott az alapkoncepció sem, akciózva kell előrébb haladnunk a régről ismert sztoriesemények között, nem kevés Lego játékokra jellemző humorral megfűszerezve az utat.


Az erőszakos játékok nincsenek összefüggésben az erőszakos viselkedéssel

Hír | 2010.12.19 14:44

Mintha eddig nem lett volna egyértelmű...

[MOVIE] Lego Star Wars: The Complete Saga trailer

Hír | 2007.05.26 14:20

A Lego Star Wars nagy sikereket ért el, és a második rész se okozott csalódást. A két részt most együtt, kiegészítve pár dologgal megkaphatjuk a Next gen konzolokra a Complete Saga kiadás keretein belül.

Új LEGO Star Wars, egyelőre csak konzolra

Hír | 2007.05.25 15:34

A Traveller's Tales idén sem akar csalódást okozni a LEGO Star Wars rajongóknak, aminek hála újabb játékkal jelentkeznek majd.

LEGO Star Wars II mikulás

Hír | 2006.12.23 10:53

A Lucasarts karácsonyra időzítette a LEGO Star Wars II egyik easter eggjének bemutatását, ami egy LEGO mikulást hoz elő a programban.

Lego Star Wars II: túl az egymillión!

Hír | 2006.09.21 09:35

Alig jelent meg a Lego Star Wars II: The Original Trilogy című mókás platform kalandjáték, a Lucasarts máris bejelentette, hogy több mint egymillió példányban talált gazdára az alkotás.

[PATCH] LEGO Star Wars II

Hír | 2006.09.18 10:30

A múlt héten már emlegetett nemhivatalos megoldás után most a LEGO Star Wars II telepítése közben fellépő problémák valódi orvosságot kaptak.

[HuN] LEGO Star Wars II

Hír | 2006.09.16 09:26

"Fénysebességgel érkezett a LEGO Star Wars II magyarítása. A honosítás tartalmazza a teljes szöveges ill. grafikai fordítást."

[PATCH] LEGO Star Wars II

Hír | 2006.09.14 15:32

Íme még egy nemhivatalos "javítás", ezúttal a LEGO Star Wars II teljes verziójához.

[MOVIE] LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

Hír | 2006.08.21 13:33

Új videó érkezett a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy című humoros akció-kalandjátékból, amelynek demóját már bárki kipróbálhatta. Bár végignézve a videó talán csak abban különbözik a korábbiaktól, hogy kapott kommentárt, a Worthplaying szerint akkor is újnak számít a cucc.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)