LEGO Star Wars III: The Clone Wars

LEGO Star Wars III: The Clone Wars kép

A Lucasarts legújabb alkotása a LEGO Star Wars III: The Clone Wars. A nevéből könnyen kitalálható, hogy a készítők a Clone Wars című animációs rajzfilmsorozat történéseit dolgozták fel, megspékelve a már jól ismert LEGO stílussal. A játék hihetetlenül ügyesen ötvözi az akciót, a kalandot és a poént egyaránt, így remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A LEGO Star Wars III: The Clone Wars amúgy jó pár újítással is bővelkedik: megjelennek új erőképességek, lehetőségünk lesz űrhajók építésére is, amikkel akár 16 különböző csillagrendszert is felfedezhetünk. A már megszokott pályaszerkesztő és átesett néhány finomításon, de rendelkezik a játék egy RTS-móddal, ahol Lego-katonák hadait irányíthatjuk a csatában. Mindent összegezve: a Travellers Tales csapata igencsak kitett magáért, és egy remek kis játékot dobott össze, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, aki rendelkezik PC-vel, PS3-al, Xbox 360-al, Nintendo Wii-vel, Nintendo DS-el vagy PSP-vel!


Hétfői MEEX Games akció - LEGO Star Wars III: The Clone Wars

Hír | 2012.01.16 13:34

A csillagok háborognak, a kockák begurulnak, az árak pedig a mélybe zuhannak.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars

Teszt | 2011.05.26 13:40

Réges-régen, egy messzi-messzi LEGO galaxisban született egy játék, melynek címe LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

Skandináv országok játéktoplistái - 2011 április

Hír | 2011.05.19 11:23

Ritkán bár, de olyan egzotikumok is eljutnak hozzánk, mint az úgynevezett "északi országok", azaz Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország összesített eladási listái.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)