LEGO Star Wars: The Complete Saga

LEGO Star Wars: The Complete Saga kép

Az eredeti LEGO Star Wars, és annak folytatása mind a fiatal, mind az idősebb korosztály által kedvelt játékok voltak. A LEGO Star Wars: The Complete Saga egybefoglalja a két játékot, mindössze egy áráért kínálva azt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Star Wars teljes univerzumát magában foglalja egy játékban, ami a rajongók szívét is könnyedén megnyerheti, hiszen a maga vidám módján idézi fel a filmhez fűződő kellemes élményeinket. Bárkinek -aki egy kicsit is fűződött a sorozat bármely tagjához, vagy a Star Wars világához- erősen ajánlott vétel a LEGO Star Wars: The Complete Saga.


LEGO Star Wars: The Complete Saga - zsebedben a jedik

Hír | 2013.12.13 11:11

A teljes sorozatot magába foglaló játék mától elérhető iPhone, iPad és iPod touch készülékeken is, Star Wars mámor hordozható formában adott.

[MOVIE] LEGO Star Wars: Complete Saga E3 In-game Trailer

Hír | 2007.07.12 20:22

A Lego Star Wars: The Complete Saga az eredeti Lego Star Wars-ok konzolos változata lesz, most in-game videó érkezett a játékból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)