LEGO Star Wars: The Force Awakens

LEGO Star Wars: The Force Awakens kép

Természetesen a Star Wars: Az ébredő Erő sem maradhatott kockásított változat nélkül, az elkövető ismét a Traveller's Tales stúdió. A LEGO Star Wars: The Force Awakens a J.J. Abrams által rendezett film tíz legizgalmasabb jelenetét dolgozza fel, amiket érdekes, néhány megválaszolatlan kérdésre is pontot tevő mellékküldetések egészítenek ki. Ezenkívül végigjátszhatunk hat olyan legendás eseményt is, mint például az endori csata és a második Halálcsillag elleni támadás, amiket a TT Fusion a korábbi LEGO Star Wars játékokból válogatott ki, majd dolgozott újra, hogy azok megfeleljenek a kor igényeinek. A rajongók legnagyobb örömére olyan karakterek kaptak helyet a játékban mint Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Csubakka, C-3PO, BB-8, valamint Kylo Ren, Hux tábornok és Phasma százados.

Elolvasom a tesztet

LEGO Star Wars: The Force Awakens - megjelent a Phantom Limb DLC

Hír | 2016.08.10 11:44

Ha szeretted volna első kézből megtapasztalni, hogyan szerezte C-3PO a vörös karját, amit a Star Wars: Az ébredő Erőben volt látható, akkor az ingyenes Phantom Limb Level Pack DLC-t pont neked szánták.

Lego Star Wars: The Force Awakens teszt - végre, valami új!

Teszt | 2016.07.30 13:40

A Star Wars: Az ébredő Erőre fókuszáló LEGO-játék folytatja a franchise örökségét, de vajon a Traveller's Tale megtartotta a már jól bejáratott koncepciót és csak kozmetikázott rajta kicsit, vagy valódi újdonságokkal is készült? Tesztünkből kiderül.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - J.J. Abrams is játszható

Hír | 2016.06.30 10:50

A LEGO Star Wars: The Force Awakens számos karaktert felvonultat, mint például Darth Vader és Boba Fett, azonban nem hagyták ki az Ébredő Erő rendezőjét sem.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - a PC-s változat el sem indul

Hír | 2016.06.28 11:39

Már megszoktuk, hogy technológiailag egymáshoz képest alig fejlődnek a LEGO játékok. Az viszont új, hogy a legújabb rész elindításakor fekete képernyő fogad minden PC-st.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ezek lesznek az exkluzív DLC-ben

Hír | 2016.06.27 13:23

A Droids Character Pack lesz a LEGO Star Wars: The Force Awakens két tervezett ingyenes exkluzív DLC-ből az első, ami megjelenik. A csomagot kizárólag a PlayStation konzolok tulajdonosai tölthetik le.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Kylo Ren is beköszön

Hír | 2016.06.22 07:10

A LEGO Star Wars: The Force Awakens legújabb videójában nem kisebb karakter kerül a középpontba, mint a Star Wars: Az ébredő Erő gonosza, Kylo Ren.

E3 2016 - a szokottnál komolyabb a LEGO Star Wars: The Force Awakens trailere

Hír | 2016.06.14 14:25

LEGO formában folytatjuk a kalandunkat a Star Wars világában, de nem csak móka és kacagás az életünk.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - BB-8 lett az új előzetes főszereplője

Hír | 2016.06.04 22:01

A Star Wars: Az ébredő Erő cuki kis droidjára koncentrál a következő LEGO játék legújabb kedvcsináló videója.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ezt kapjuk a Season Pass-szal

Hír | 2016.05.26 17:20

A LEGO Star Wars: The Force Awakens is rengeteg DLC-t kap megjelenése után, melyeket egy egész baráti áron kínált Season Pass-szal kedvezményesen szerezhetünk be.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - bemutatkozik Poe Dameron

Hír | 2016.05.19 17:18

Poe a LEGO Star Wars: The Force Awakens egyik (ha nem az egyetlen) olyan karaketere lesz, akivel minden új játékelemet kipróbálhatunk.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - megtudjuk, mi történt a film előtt

Hír | 2016.05.04 19:02

A Warner Bros. Interactive egy vadonatúj LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetessel emlékezett meg a nemzetközi Star Wars Napról, melyben a mellékküldetésekbe kóstolhatunk bele.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - más lesz, mint az eddigi LEGO játékok

Hír | 2016.05.04 17:18

Nyolc perces gameplay videóban mesél a játék újdonságairól Jamie Eden, a LEGO Star Wars: The Force Awakens rendezője.

LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetes - űrharc és más változatosságok

Hír | 2016.05.01 11:35

A Star Wars: Az ébredő Erő most kockásítva éled újjá, méghozzá a LEGO-játékok szakavatott stúdiója által. Derítsük ki együtt, hogy a LEGO Star Wars: The Force Awakens tud-e újat mutatni.

LEGO Star Wars kisfilmek mesélnek Han és Chewie kalandjairól

Hír | 2016.04.28 14:20

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Han Solo és Chewie mit művelt, amíg bele nem botlottak az Ébredő erő főszereplőibe, akkor itt most megnézheted.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ebben legalább lesz űrharc (videó)

Hír | 2016.03.23 14:45

A LEGO Star Wars: The Force Awakens első, játékmenetet bemutató előzeteséből megtudtuk, miben lesz ez más, mint a korábbi LEGO játékok.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - nem csak a film sztoriját kapjuk

Hír | 2016.02.05 11:20

Azt már tudtuk, hogy a LEGO játék kicsit túl megy az SWVII történésein, de hogy ez pontosan mit jelent, arról csak most meséltek a fejlesztők.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - befutott a hivatalos előzetes

Hír | 2016.02.02 15:30

Villámsebesen pörögnek az események a ma leleplezett új LEGO játék körül. A LEGO Star Wars: The Force Awakens kapcsán már az első hivatalos trailert is meg tudjuk mutatni.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - megjött az első trailer és a megjelenési dátum

Hír | 2016.02.02 09:15

A reggeli pletyka után gyorsan hivatalos is lett: érkezik az új LEGO Star Wars, és már nem is kell sokat várnunk rá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)