LEGO: The Hobbit

LEGO: The Hobbit kép

Minden évben megörvendezteti a rajongókat a Traveller's Tales egy LEGO játékkal, így várható volt, hogy a nagy sikerű LEGO Lord of the Rings játék után a LEGO The Hobbit feldolgozás sem marad el. A két film alapján készült adaptáció hozza a szokásos LEGO-formulát, az alapmű cselekményeit követve építhetünk és rombolhatunk, de az utunkba akadó fejtörők akár a hasznos kooperatív móddal is megoldhatóak. A fejlesztőktől megszokott humor ismét jelen van, számos játékmenetbeli és grafikai újítást kapunk, ráadásul az egész alkotást Howard Shore zseniális zenéje teszi teljessé.


Ingyen a tiéd lehet a LEGO The Hobbit, ha elég gyors vagy

Hír | 2018.12.13 19:21

A Humble Bundle korlátozott számban ingyen osztogatja a TT Games 2014-es játékát.

LEGO Hobbit - kimarad az Öt sereg csatája

Hír | 2015.03.13 17:54

Eddig bizonytalan volt, most már hivatalos: a LEGO The Hobbit nem kap DLC-t, így nem játszhatjuk végig a trilógia befejező részét.

LEGO: The Hobbit teszt - Smaug kockasága

Teszt | 2014.07.05 20:00

A Gyűrűk Ura kockásítása után miért pont a leghíresebb hobbit történetét hagyta volna feldolgozás nélkül a Traveller's Tales?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)