Lichdom: Battlemage

Lichdom: Battlemage kép
  • Fejlesztő: Xaviant
  • Kiadó: Xaviant Games
  • Platform: PC
  • Stílus: FPS, Szerepjáték
  • Megjelenés: 2014.08.26.
  • Korhatár: 3+

A Lichdom: Battlemage egy FPS-RPG ahol inkább az akción van a hangsúly, mint a szerepjátékelemeken. Mágusunkat FPS nézetben irányítjuk és kezébe ugyan nem adhatunk semmilyen fegyvert vagy eszközt, két kézzel szórhatjuk az áldást. A játékban nincs mana rendszer, így nincs semmilyen korlát abban, mennyi varázslatot szabadíthatunk rá ellenségeinkre. Ezeket a varázslatokat 6 osztályba sorolja a játék: tűz, jég, villámlás, rontás, telekinézis és delírium, ezekből egyszerre három lehet aktív. A pályákon találhatunk mágikus alkotóelemeket, amelyeket felhasználva, craftolással egyedivé tehetjük varázslatainkat. Amikor megnyitjuk a craftolásra létrehozott felületet, a játék nem áll meg, ezért érdemes leráznunk mindent támadót, mielőtt elmerülnénk a fejlesztgetésben. Nagyon oda kell figyelni, mert elsőre kicsit átláthatatlan a rendszer, és akár gyengíthetjük is varázslatainkat egy rossz beállítással. A Lichdom: Battlemage története szerint, a játék elején szerzett varázserőnket arra használjuk fel, hogy kiszabadítsuk elrabolt testvérünket. Maguk a pályák elég csőszerűek, csak néhány mellékút van, de azokban is csak értékes tárgyakra bukkanhatunk, csak a főcsapáson tudunk eljutni a kaland végére.


Lichdom: Battlemage - hatalmasat javított rajta az új frissítés

Hír | 2016.07.12 09:55

A Lichdom Battlemage az egyik legborzasztóbb konzolos játék volt, ami néhol a 15 fps fenntartásával is komolyan megküzdött. Valami nagy csoda történhetett, mert a teljesítmény nagyot ugrott.

Lichdom: Battlemage teszt - mágus, fegyverek nélkül

Teszt | 2014.11.13 21:21

Varázslós, szerepjátékos FPS a CryEngine 3 erejével - a Lichdom: Battlemage-ben egyetlen fegyverünk a mágia, baltákat legfeljebb ellenfeleknél láthatunk.

Lichdom - a CryEngine 3-as Skyrim?

Hír | 2013.09.30 20:00

Ha a Skyrim találkozna a CryEngine 3 erejével, akkor az olyasmi lenne, mint a Xaviant által fejlesztett Lichdom szerepjáték.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)