Life is Strange Episode 1: Chrysalis

Life is Strange Episode 1: Chrysalis kép

A Remember Me alkotóinak új játéka, a Life is Strange ismételten egy női főhőssel örvendeztet meg bennünket. A fiatal Max Caulfield-et irányítjuk, aki különleges képességével próbálja megtalálni eltűnt diáktársát, Rachael Ambert a kitalált Arcadia Bay városában. Max képes visszaforgatni az időt, és ezzel akár a történelmen is változtathat, nem csak a játék eseményeit képes befolyásolni vele. Nyomozásában barátnője, Chloe is segíti. A Dontnod Entertainment a Life is Strange esetében a digitális, epizodikus formát kultiválja.


Így kezdődik a Life is Strange

Hír | 2015.01.28 15:48

Felkerült a netre a játék első húsz percét tartalmazó videó, amiben a fontosabb szereplők mellett feltűnik a játék legérdekesebb részének ígérkező időmanipuláció is.

Life is Strange - fejlesztői napló az időmanipulációról

Hír | 2015.01.23 16:12

A Remember Me alkotóinak új játékában lehetőségünk lesz visszapörgetni az időt, ennek részleteibe avattak be minket a fejlesztők a Life is Strange új fejlesztői naplójában.

Life is Strange gépigény - végre valami kellemes

Hír | 2015.01.11 16:15

Egy új fejlesztői naplóval és egy kifejezetten kellemes gépigénnyel is meglepett minket a Life is Strange fejlesztőcsapata.

Gamescom 2014 - az első Life is Strange gameplay videó

Hír | 2014.08.15 18:54

A Dontnod Entertainment a gamescom 2014 alatt nemcsak bejelentette új játékát, a Life is Strange-et, de bemutatta az első játékmenet videót is.

Life is Strange bejelentés - jön a Remember Me fejlesztőinek új játéka

Hír | 2014.08.11 16:41

A francia Dontnod Entertainment második játéka több ponton hasonlít majd a Remember Me-hez, de nem annak folytatása lesz. Viszont nagyon izgalmasnak tűnik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)