Life is Strange Episode 2: Out of Time

Life is Strange Episode 2: Out of Time kép

A Dontnod Entertainment számára a Life is Strange az, ami a Telltale Games-nek a The Walking Dead, avagy az interaktiv drámába oltott epizodikus kalandjáték, amely a döntéseinkre és azok következményeire fókuszál. A játék első része ezt megfejelte egy időmanipulációval és a fiatalkori problémákkal megbolondított erős sztorival, amelyet a második fejezet, a Life is Strange Episode 2: Out of Time megörökölt és négyzetre emelt. Ha nem vigyázunk, könnyen elindíthatunk olyan eseményeket, amik végleg megváltoztatnak mindent, beleértve a többi karaktert is, de csak addig, amíg vissza nem tekerjük az idő fonalát vagy egy másik mentéssel újra nem játsszuk az adott szakaszt.


Life is Strange Episode 2: Out of Time teszt - mit ennél reggelire?

Teszt | 2015.05.14 14:01

A Dontnod epizódikus kalandjátéka, a Life is Strange a második résszel folytatódott, amelyben az időmanipuláció és a döntéseink súlya mellett a fiatalkori problémákon van a hangsúly. És még mindig imádjuk.

Life is Strange: Episode 2 - ismét magyarul manipulálhatjuk az időt

Hír | 2015.04.15 14:28

Befutott a közelmúltban megjelent Life is Strange: Episode 2 feliratozása, az időmanipuláció magyarul is olyan élvezetes, mint eredeti nyelven.

Life is Strange - hangulatos trailer jelzi, hogy nyakunkon a következő rész

Hír | 2015.03.20 16:07

Már csak néhány napra vagyunk Life is Strange második epizódjának megjelenésétől, így ideje volt, hogy egy újabb trailerrel csigázzanak fel minket a fejlesztők.

Life is Strange: Episode 2 - megvan a megjelenési dátum

Hír | 2015.03.14 19:00

Már nem kell sokat várnunk, és folytatódik Max időhajlítós kalandja, és ha legalább olyan jó lesz mint az első rész, akkor nem nagyon fogunk panaszkodni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)