Life is Strange Episode 3: Chaos Theory

Life is Strange Episode 3: Chaos Theory kép

A Remember Me-t fejlesztő Dontnod Entertainment a Square Enix teljes támogatásával jegyzi a Life is Strange-et, amely egy időmanipulációs interaktív dráma, fejlődésregény és kalandjáték epizodikus formában tálalva. A harmadik rész, azaz a Life is Strange Episode 3: Chaos Theory a második fejezet drámai befejezését folytatja, azaz a főszereplő Max képességeit tovább boncolgatja a játék, miközben minden egyes döntésünknek - a legapróbbaknak is - következményei vannak a jövőre nézve, akárcsak a Telltale Games játékaiban.

Elolvasom a tesztet

Life is Strange Episode 3: Chaos Theory teszt - az élet megy tovább

Teszt | 2015.09.25 20:42

A második epizód drámai befejezése után a Remember Me fejlesztői folytatják Max képességeinek kibontását és a döntései is egyre nagyobb következményekkel járnak a Life is Strange új fejezetében.

Life is Strange: Episode 3 - már magyarul tekerhetjük vissza az időt

Hír | 2015.07.02 07:16

A Life is Strange korábbi epizódjának fordítói elkészültek a harmadik fejezet magyarításával is. Az időmanipuláció magyarul is legalább olyan izgalmas, mint angolul.

Life is Strange: Episode 3 - hangulatos trailer jelzi, hogy itt az új rész

Hír | 2015.05.19 13:19

Tovább sodródunk a Dontnod által keltett hullámokon, amikbe néha belehajítunk egy időmanipulációs sziklát. Végre megjelent a Life is Strange harmadik epizódja!

Life is Strange: Episode 3 - itt a megjelenési dátum

Hír | 2015.05.13 20:16

A Dontnod epizódikus kalandjátékának legújabb része tényleg nem késik: a Life is Strange: Episode 3-at napokon belül letölthetjük.

Life is Strange: Episode 3 megjelenés - ez nem fog késni

Hír | 2015.04.20 07:35

A Life is Strange: Episode 2-t egy kicsit később kaptuk meg, mint ahogy a Dontnod ígérte, de a harmadik epizód már menetrend szerint érkezik. Azt is tudjuk, mikor.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)