Life is Strange Episode 5: Polarized

Life is Strange Episode 5: Polarized kép

A Remember Me fejlesztőinek epizodikus, időmanipulálásra épülő kalandjátéka, a Life is Strange a Polarized névre hallgató, ötödik epizóddal fejeződött be. Ebben a készítők lezárnak minden szálat, beérnek a döntéseink és nem csak az derül ki, hogy ki áll minden rossz hátterében, de azt is felfedezhetjük, hogy mennyire fontos a barátság.

Elolvasom a tesztet

Végre Androidra jön a Life is Strange

Hír | 2018.06.04 17:09

Kellett egy kis idő, de elkészült az androidos port is, úgyhogy hamarosan több platformon vihetjük magunkkal az élményt.

Fontos egyáltalán, hogy milyen egy játék sztorija?

Hír | 2016.07.25 21:33

Régen még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy egy történetorientált, interaktív filmet is ugyanúgy felfoghatunk videojátékként, mint egy Doomot, ma viszont már más a sztori fontosságának megítélése.

Life is Strange Episode 5: Polarized teszt - mindennek vége

Teszt | 2015.12.08 20:59

Az ötödik résszel befejeződött hát a Remember Me fejlesztőinek epizodikus, időmanipuláló kalandjátéka, a Life is Strange, a finálé pedig több szempontból is megosztó lett.

Life is Strange - az utolsó epizód trailere felkészít a végre

Hír | 2015.10.19 18:11

A Life is Strange ötödik, Polarized alcímet viselő epizódja holnap megjön, és lezárul Max története. Nem árt felfrissíteni az emlékezetünket előtte.

Life is Strange: Episode 5 megjelenés - trailerrel jött a dátum

Hír | 2015.10.08 13:35

A Dontnod Entertainment egy videóval újból megerősítette, hogy mikor érkezik a Life is Strange ötödik és egyben befejező része, a fergetegesnek ígérkező Polarized.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)