Lips - Number One Hits

Lips - Number One Hits kép

Végre itthon is megjelent a népszerű, kizárólag Xbox 360-ra fejlesztett karaoke-játék, a Lips második része, vagy - fogalmazzunk úgy - , kistestvére. A Lips 2 cím helyett a készítők a sokatmondó Number One Hits titulust választották, amely pontosan elárulja, hogy mivel is lesz dolgunk: olyan dalokat énekelhetünk ezentúl, amelyek valamikor a slágerlisták első helyén tanyáztak. Bár a legtöbb szám az utóbbi évek terméséből került ki, azért meg kell említeni a Pretty Woman (Micsoda nő!) betétdalát, a Pretty Womant (micsoda meglepetés!) vagy épp a Cutting Crewtól az I just died in your arms című dalt, mert ugyan ezek még többnyire legtöbbünk babakorában születtek, biztosan ismerjük őket mi is, ha máshonnan nem, hát abból a rádióból, amely a hatvanas-hetvenes évek és napjaink legnagyobb slágereit játssza... Lips - Number One Hits


Lips - Number One Hits teszt

Teszt | 2009.10.27 16:41

A kizárólag Xbox 360-on forgalmazott karaoke-program második része, vagy még inkább kistestvére végre hazánkba is ellátogatott!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)