Little Inferno

Little Inferno kép

Tűz. Ez az, amire azt mondják, hogy nem szabad játszani vele, mert megégetjük magunkat. Nos, a Little Infernoban ilyen szabály nem létezik. A játékot a World of Goo fejlesztői készítették, amely már egyszer bebizonyította, hogy rendkívül tehetségesek. Persze, ezen kívül azt is bebizonyították, hogy elborult ötleteik is bőven akadnak, melyet a Little Inferno is alátámaszt. A játék lényege ugyanis az, hogy egy kandallóban, (melyet a Tomorrow Corporation gyártott és szállított ki nekünk), különféle tárgyakat égessünk el, amiket különböző katalógusokból rendelhetünk meg. A tárgyak elégetésért pénzt kapunk, melyekből újabb dolgokat vásárolhatunk meg. Persze, ha szeretnénk az agytekervényeinket is megmozgatni, akkor számos kombó áll a rendelkezésünkre, melyek teljesítéséhez egymáshoz kapcsolódó tárgyakat kell egyszerre elégetnünk. A játékhoz némi sztori is társul, ugyanis levelező viszonyba kerülünk egy kislánnyal, aki szintén elég piromániás. A Little Inferno grafikailag látványos és ami még nagyobb dicséretet érdemel, az a fizikai motor. Minden tárgyat úgy mozgatunk ahogy szeretnénk és egymással is kölcsönhatásba lépnek, ahogy kell. Aki egy kis melegségre vágyik a hűvös téli éjszakákon, vagy csak piromán énjének szeretne egy kis örömet okozni, bátran próbálja ki ezt a remekművet.


Mindössze néhány kattintás választ el titeket egy újabb ingyenes játéktól

Hír | 2019.12.22 17:50

Élesedett az Epic Games Store következő ajándéka, amiben szó szerint a tűzzel kell játszanunk.

Little Inferno - Tüzeljünk ritmusra

Hír | 2012.12.17 09:03

A tűzzel játszani veszélyes, kerülendő dolog, ugye. A nadrágba brunyálás csak egyike a ránk leselkedő veszélyeknek.

Little Inferno - Gyere babám, gyújtsál lángra

Hír | 2012.11.15 16:22

Végre mozgásban is láthatjuk a World of Goo fejlesztőinek legújabb agymenését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)