Loadout

Loadout kép

A korábbi Mass Effect, Tony Hawk's Pro Skater, The Sims és Dragon Age munkatársakból verbuválódott Edge of Reality által fejlesztett Loadout egy olyan free-to-play lövölde, ami brutális csatákat ígér, azonban a középpontban mégis a fegyverek vannak. Több milliárd kombinációban rakhatjuk össze azokat az eszközöket, amikkel később a barátainkat és a többi játékost lőjük majd cafatokra. A Loadout teljesen ingyenes, de vásárolható hozzá egy Launch Starter Pack is, amellyel különböző exkluzív felszereléshez és játékbeli valutához juthatnak a türelmetlenebbek.


Loadout - kicsit ideges a Kroad (videó)

Hír | 2014.11.30 18:35

Ha van elborult ingyenes lövölde, akkor a Loadout az. Nincs is ezzel semmi baj, és a fejlesztők erre még rátesznek egy lapáttal.

Loadout - lelki sérülést okozhat az új trailer

Hír | 2014.06.07 09:25

Erős Happy Tree Friends utánérzésünk van a Loadout: Good Clean Fun minap érkezett videója miatt. Megtekintés csak saját felelősségre!

Loadout - túl a kétmillió feliratkozón

Hír | 2014.03.03 13:42

Az Edge of Reality végtelenül beteg lövöldéje hihetetlen számokat produkált már a megjelenésének első hónapjában. Siker a Loadout!

Loadout - már Steamen a free to play őrület

Hír | 2014.02.02 10:59

Az Edge of Reality ingyenes lövöldéje 44 milliárd fegyverrel vár a Steamen. Az azért elég jó.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)