Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2

Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 kép

Itt a lehetőség, hogy felfedezzük Középfölde, avagy Middle-earth eddig nem látott tájait. A Lord of the Rings játéksorozat eme részében harcba szállhatunk a tündék, a törpök és a goblinok oldalán is, teljes mértékben variálható erődünket pedig szabadon elhelyezhetjük a térkép bármely pontján, ezen kívül tengeri csatákban is részt vehetünk. Seregeinket immár különböző formációkba rendelhetjük, továbbá megalkothatjuk saját hősünket is. A remek grafikájú Lord of te Rings: Battle for Middle-earth szinte mindenen elfut, ám még most, 2010-ben sem veszített a hangulatából.


Electronic Arts - idén is megszűnik néhány szerver

Hír | 2011.01.05 17:53

Ahogy tavaly is, úgy idén is úgy döntött az EA, hogy megszünteti néhány játékának online támogatását.

[MOVIE] LotR: BfME 2: Rise of the Witch-king

Hír | 2006.11.10 14:26

Két videó is érkezett a The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king címet viselő Gyűrűk Ura témájú valós idejű fantasy stratégiai játék kiegészítőből.

LotR: Battle for Middle-Earth II SDK

Hír | 2006.09.24 14:19

Az Electronic Arts előrukkolt a The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II című Gyűrűk Ura regényeken alapuló valós idejű fantasy stratégiai játék javított SDK-ját, ami érdekes módon a Command & Conquer: Renegade játékhoz is használható.

[PATCH] LoTR: BfME2 v1.05

Hír | 2006.09.20 09:10

Az Electronic Arts kiadta a The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II című Gyűrűk Ura regényekre épülő valós idejű fantasy stratégiai játék legújabb javítását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)