Lord of The Rings Online: Helm's Deep

Lord of The Rings Online: Helm's Deep kép

A The Lord of the Rings Online azóta is töretlen népszerűségnek örvend, hogy a havidíjas megoldást lecserélte free-to-play üzleti modellre. A mikrotranzakciónak köszönhetően a Lord of the Rings Oline a Mines of Moria, Siege of Mirkwood, Rise of Isengard és a Riders of Rohan után már az ötödik kiegészítőjét fogyasztja, ami a Helm's Deep névre hallgat. A névből adódóan hőseink útja ezúttal a Helm-szurdokba vezet, ahol orkokkal és Uruk-hai-okkal szállnak szembe, hogy megvédjék Rohant Szauron hadától. A kiegészítőnek hála a szintkorlát 95-re emelkedik, a területre tévedők részt vehetnek a Kürtvári csatában, ellátogathatnak Westemnetbe, Edoars-ba, Dúnhargba, de nem maradunk új skillek és specializációk nélkül sem. Aragorn ismét megjelenik, valamint itt lesz Éowyn és Éomer is, akiket a Gyűrűk Ura rajongók már jól ismernek. A Lord of The Rings Online: Helm's Deep jöttére pár hónap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől.


15 éves a The Lord of the Rings Online, rengeteg tartalom válik ingyenessé

Hír | 2022.03.19 20:58

A középföldei MMORPG kiegészítőinek egy jelentős része mindenki számára elérhetővé válik. A The Lord of the Rings Online fejlesztői újdonságokkal is készülnek.

Lord of The Rings Online - még három évig biztosan folytatódik a kaland

Hír | 2014.01.14 13:20

A Turbine 2017-ig hosszabbította meg a Lord of the Rings licencet, úgyhogy nincs mitől félnetek, Középfölde jámbor népe.

Lord of the Rings Online - nem lesz több dungeon, baj van a szerverekkel

Hír | 2014.01.13 13:03

Megszorításokat kell elszenvedniük a The Lord of the Rings Online játékosoknak, a Turbine most nincs a helyzet magaslatán.

The Lord of the Rings Online: Helm's Deep - csúszik a megjelenés

Hír | 2013.11.19 14:10

A The Lord of the Rings Online új kiegészítőjében a Helm-szurdokot vesszük célba, noha némileg később az eredeti dátumhoz képest.

The Lord of the Rings Online - irány a Helm-szurdok

Hír | 2013.04.25 07:22

A mai napig tündöklő The Lord of the Rings Online ősszel új kiegészítőt kap, mely a Helm-szurdokba kalauzolja el a játékosokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)