Lord of the Rings Online: Mines of Moria

Lord of the Rings Online: Mines of Moria kép

A Lord of the Rings Online: Mines of Moria a LotRO legutóbbi teljes áru kiegészítője, ami e legendás földalatti törpeváros, Moria barlangjaiba kalauzolja el a játékost. A gigantikus méretekkel megáldott LotRO: Mines of Morina hét négyzetkilométernyi új játékteret ad a játékosoknak, amiből egyaránt kiveszi a részüket a föld alatti és földfelszíni helyszínek. A szintlimit ötvenről hatvanra emelkedett, valamint a Rune Keeper és a Warden kasztok is bekerültek a játékba. Nem mellékes extra még, hogy fegyvereink immáron fejlődni is képesek, valamint hogy megannyi információt kapunk az Lord of the Rings előző korszakairól.


Lord of the Rings Online - Siege of Mirkwood bejelentés

Hír | 2009.09.04 17:50

Várható volt, hogy a Turbine az igen sikeres alapjáték, és a zseniális Móriás kiegészítő után ismét valami nagyot fog dobni - a Bakacsinerdőben zajló csatát játszhatjuk le.

Lord of the Rings Online: Mines of Moria - Teszt

Teszt | 2009.07.09 17:50

Leszállhatunk végre Khazad-dûm mélyére, hogy felfedezzünk számtalan csodát és rémséget. GameStar 2008/12 archív

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)