Lord of the Rings Online: Rise of Isengard

Lord of the Rings Online: Rise of Isengard kép

Ismét egy kiegészítővel lett gazdagabb, J. R. R. Tolkien híres művének a Lord of the Rings-nek az MMO adaptációja. Ezúttal a második kötet, azaz a Két torony idejébe látogathatnak el a rajongók. A kiegészítő három új területet is hozzáad a játékhoz, méghozzá: Dunland, ahonnan Aragorn is származik, a Misty Mountains és White Mountains közötti terület, melyet csak Gap of Rohan-ként emlegetnek és Isengard legendás régiója, ahol Szarumán tornya található. A területeken kívül a szintkorlátot is megemelték 75-re, melyekkel együtt új 75-ös tárgyak is érkeznek, új 24 emberes raid is bekerült, illetve kaszt és képesség változások. Aki szeretne ellátogatni Középföldére, az ingyenesen megteheti és megnézheti Szarumán tornyát is, a Lord of the Rings Online-ban.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)