Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood

Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood kép

A Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood-ban az új Mirkwood playfielden kalandozhatunk, miközben több száz új quest felfedezése és végrehajtása vár ránk. Új, epikus szörnyek és Sauron elite trolljai, az Olog-hai lesznek új ellenfeleink. Lothlorien elfjeivel be lehet szivárogni a bevehetetlen Dol Guldur erődjébe, s befejeződik a Mines of Moria kiegészítő epikus története egy hősies epilógussal. A szintlimit 65-re nő, minden kasztnak új, speciális küldetései és címei lesznek, a legendás tárgyak erejét LVL 60-ig lehet növelni. Ezek mellett lehet majd speciális másod és harmadkori legendás tárgyakat tudsz kraftolni nyersanyagokból. A legendás tárgyakat erősebbé lehet tenni speciális örökségek és egy negyedik runa-szlot segítségével. Új Skirmish rendszer segítségével lehet csatázni, bármikor be lehet szállni ismételhető, véletlenszerűen generált 1-12 fős random isntanceokba. Létre lehet hozni és vezetni lehet saját katonai egységünket, amiben magunk állíthatjuk be katonáinkat. Lehet a harchoz csatlakozni bárhol is tör ki az erőszak a World Join feature segítségével. Meg kell gyengíteni magát Sauront a Dol Goldur instance-lánc segítségével, be kell szivárogni a sötét börtönökbe, a halálos arénába és a vad lovardába - ezek mind új 3 fős instance-ok. Új 6 fős instance a varázslók terme és annak horrorjai. Dol Goldur hadnagya ellen minden idők leghalálosabb 12 fős instance-ja vezet majd. Soha eddig nem tapasztalt, továbbfejlesztett harci érzékenységet tapasztalhat mindenki, aki kipróbálja a Lord of The Rings: Siege of Mirkwoodot.


Ingyenessé váltak a The Lord of the Rings Online extra tartalmai, meg is lett az eredménye

Hír | 2022.04.25 18:10

Durván megugrott a LOTRO játékosainak száma a Steamen.

Lord of the Rings Online - szerződésbeli problémák miatt késik Európában

Hír | 2010.10.20 15:15

Mint tudjuk, a Lord of the Rings Online az Egyesült Államokban már ingyenesen játszható, az európai megjelenést viszont késleltetik.

The Lord of the Rings Online - Csúszik az európai ingyenesség

Hír | 2010.09.08 16:21

Európában később válik ingyenessé a Lord of the Rings Online

The Lord of the Rings Online - szeptembertől ingyenes

Hír | 2010.08.18 17:46

A népszerű MMO, a The Lord of the Rings Online nemsokára ingyenessé válik.

Lord of the Rings Online: The Siege of Mirkwood Debut

Hír | 2009.12.01 19:47

A Lord of the Rings Online új kiegészítővel jelentkezik hamarosan.

Lord of the Rings Online: Mirkwood Trailer #2

Hír | 2009.11.03 20:44

A Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood érdekes stratégiai opciókkal és harccal színesiti majd a WoW óta megjelent legjobb MMO-t...

Lord of The Rings Online - Mirkwood ostroma

Hír | 2009.10.15 18:34

A Turbine rendelkezésünkre bocsátott egy új videót a Lord of The Rings Online új kiegészítőjéből, a Siege of Mirkwood-ból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)