Lost Within

Lost Within kép

A Lost Within egy Amazon Fire telefonokra, Amazon Fire tabletekre, iPadre és iPhone-ra tervezett belső nézetű horrorjáték az Amazon Games Studios kiadásában. A Prey-t összehozó Human Head által készített játékban egy elmegyógyintézetben találjuk magunkat, ahol különféle szörnyek törnek az életünkre. Természetesen a feladatunk a túlélés, méghozzá igen szerény készleteink segítségével. El kell menekülnünk vagy bújnunk az életünkre törő ellenségek elől, és át kell kutatnunk az elmegyógyintézet minden szegletét, hátha valamilyen hasznos tárgy lapul valamelyik sarokban.


Lost Within - parázós horror a Prey alkotóitól

Hír | 2015.03.09 18:10

Az Amazon Game Studios szerint a hordozható eszközökön játszók még nem parázhatnak eléggé, ezért felkérték a Human Head-et, hogy alkossák meg a Lost Within című őrületet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)