Madden NFL 25

Madden NFL 25 kép

A széria 25 éves fennállásának tiszteletére a Madden NFL 14 nem ezen a néven, hanem Madden NFL 25-ként található meg a boltok polcain, ráadásul PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető. A next-gen kiadás alapvető újdonsága az EA Sports sportjátékait meghajtó Ignite engine, ami nem csupán sokkalta szebb látványt ígér, de a játékmenetet is élethűbbé varázsolja, hiszen segítségével a rendszer sokkalta könnyebben leköveti a karakterek mozgását. Ennek köszönhetően életűbbek lesznek például az összecsapások, bekerült 300 új védekezési animáció és a mesterséges intelligencia is jobban megizzasztja a játékost.


Madden NFL 25 - elképesztően élethű a next-gen változat (videó)

Hír | 2013.10.20 12:00

Ha van játék, ami esetében az Xbox One-ra és PlayStation 4-re megjelenő kiadás biztosan veri a jelenlegi generációsat, az bizony a Madden NFL 25.

Madden NFL 25 - kihagytunk volna 11 évet?

Hír | 2013.02.02 14:00

A Super Bowl XLVII hétvégéjére időzítette NFL-lel kapcsolatos bejelentését az EA Sports.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)