MadWorld

MadWorld kép

A MadWorld egy verekedős, úgynevezett Beat 'em up játék, melyet a Platinum Games fejleszett és a SEGA adott ki, Wii exlúzivként. A játék története szerint egy fikcionális várost, Varrigan City egy hírhedt terrorista szervezet a The Organizers támadja meg és a szigetet amin a város nyugszik, elszeparálja a világ többi részétől. A szervezet bejelenti, hogy 24 órán belül elárasszák a várost egy méreggel, s csak azok kaphatnak ellenmérget, akik megölnek egy másik embert. Ennek hatására a város nagyon hamar átalakul egy show helyszínévé, melynek DeathWatch lesz a neve. A feladatunk, hogy a túlélésünkért harcoljunk.


A Sega nem csinál több felnőtt játékot Wii-re

Hír | 2010.01.04 14:02

Constantine Hantzopoulos, a Sega of America egyik embere elárulta, hogy az alacsony eladási mutatók következtében nem folytatják a felnőtteknek szóló játékok készítését Wii-re.

Sega - több durvaságot Wii-re!

Hír | 2009.08.13 15:01

A MadWorld nem túl sikeres fogadtatása után a Sega nem adja fel, még több hasonló játékot kíván kiadni Wii-re.

A SEGA nem aggódik a felnőtt Wii játékok miatt

Hír | 2009.07.01 12:54

A Wii platform úgy él a köztudatban, mint a casual játékosok konzolja. A SEGA szerint azonban van értelme komoly címeket is fejleszteni.

MadWorld - Megbukott a legvéresebb Wii játék?

Hír | 2009.04.20 11:50

Úgy tűnik, rövid idő alatt a második erőszakos cím hattyúdalának lehetünk szemtanúi Nintendo konzolon.

Felmerült a MadWorld folytatásának lehetősége

Hír | 2009.04.07 21:07

A kisgyermekes családok körében oly népszerű Wii alkotáshoz folytatásokat készíthet a Platinum Games, amennyiben a játékosok is úgy kívánják.

MadWorld - Véres Comic Con trailer

Hír | 2009.02.09 18:27

Jack folytatja ámokfutását, neki köszönhetően újabb kivégzésekkel bővíthetjük eddigi MadWorld ismereteinket.

MadWorld - Előzetes

Hír | 2009.01.29 16:50

Még hogy a Wii a családok játékgépe! Brutális cáfolás a Sega-tól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)