Maelstrom

Maelstrom kép

2040-ben járunk. Egy idegen életforma támadásai nyomán apokaliptikus világ tárul majd a szemünk elé, ahol az emberek két csoportra válva próbálnak életben maradni. A legnagyobb kincs a víz, amiből erős hiány mutatkozik világ szerte, így egymással és az idegenekkel is harcolva kell életben maradni. Az RTS játékban a három frakció bármelyikét irányíthatjuk, így igen egyedi nézőpontot figyelhetünk meg például az idegen hódítók csapatait irányítva.


Tényleg késik a Maelstrom

Hír | 2006.10.14 15:29

Majdnem egy hónapja reppentek fel azok a pletykák, melyek szerint a Maelstrom című akció-stratégiai játék már csak jövőre jelenik meg. Nos, azóta a hírt a kiadó is megerősítette.

Maelstrom - már csak jövőre?

Hír | 2006.09.24 14:31

Az EBGames-nek sem kell túl sűrűn hinni, pláne ha játékmegjelenésekről van szó. Az online bolt most úgy tudja, a Maelstrom című sci-fi RTS csak 2007. február 5-én jelenik meg.

[MOVIE] Maelstrom - Járművek

Hír | 2006.08.23 11:22

A Maelstrom című stratégiai játék demóját már egy hete kipróbálhattuk. Most egy új videó érkezett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)