Mafia 2: Definitive Edition

Mafia 2: Definitive Edition kép

A Mafia Trilogy részeként lát napvilágot az eredetileg 2010-ben debütált második rész felújított változata. Ez az első alkalom tehát, hogy PlayStation 4 konzolon is átélhetjük Vito Scaletta történetét, ugyanis Xbox One-on már régóta játszható az Xbox 360-as kiadás. Megszépülve láthatjuk viszont Empire Bay szabadon bejárható városát, ahol Vito és gyerekkori cimborája egyre szorosabbra fűzik kapcsolatukat az alvilággal, miután bevándorlóként csak nehezen tudnának boldogulni, és mindketten többre vágynak annál, mint hogy nehéz ládákat cipeljenek egy raktárban.

Elolvasom a tesztet

Ütős magyarításokkal karácsonyozhatunk

Hír | 2023.12.24 09:23

Többek között A Gyűrűk Ura, a Mafia és a Resident Evil rajongói örülhetnek a legújabb fordításoknak.

Hajukat tépik a konzolos Mafia 2: Definitive Edition tulajok, vállalhatatlan állapotban jelent meg a játék

Hír | 2020.05.23 15:03

Röviden, tömören: a Hangar 13 ezt csúnyán elszúrta, PS4-en és Xbox One-on a Mafia 2: Definitive Edition borzalmas technikai hibáktól hemzseg.

Magyar feliratos előzetessel ünnepeljük a Mafia 2: Definitive Edition megjelenést

Hír | 2020.05.19 18:55

Vér, burtalitás és klasszikus maffiózók a '40-es és '50-es évek amerikájában - ezt nyújtja a Mafia 2 kipofozott változatának utolsó trailere.

Mafia 2: Definitive Edition teszt - szabónál járt a maffiózó

Teszt | 2020.05.19 18:00

Tíz évvel azután, hogy az eredeti Mafia 2 megjelent, befutott az újraszépített Mafia 2: Definitive Edition.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)