Maid of Sker

Maid of Sker kép

Viszonylag ritkán szokott a Wales Interactive csapata hagyományos videojátékokat fejleszteni, nem véletlen, hogy élőszereplős interaktív drámáiról ismert inkább. A walesi folklórból ihletet merítő Maid of Sker azonban a ritka kivételek közé tartozik. Ebben a túlélőhorroban központi szerepet játszik a zene és úgy általában a hanghatások, ugyanis ellenfeleink az általunk keltett zaj alapján szereznek tudomást jelenlétünkről és erednek a nyomunkba.

Elolvasom a tesztet

Maid of Sker teszt – végzetes dallamtapadás

Teszt | 2020.08.07 18:55

Egy ismert kísértethistória újragondolása túlélőhorrorként, amit feldobtak pár ötletes megoldással, akár garanciát is jelenthetne a sikerre, nem? Olvass tovább és megtudod.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)