Mario & Luigi Bowser's Inside Story

Mario & Luigi Bowser's Inside Story kép

A két közkedvelt vízvezeték szerelő újfent visszatér a megszokott kinézetében, hogy a Mario & Luigi Bowser's Inside Story-ban sokadjára parancsoljanak megálljt Bowser ténykedéseinek. A történet végkifejlete a legtöbb Mario játékban megegyezik, konkrétabban ki kell mentenünk Peach hercegnőt a gonosz karmai közül. A Nintendo-nak mégis mindig sikerül olyan csavart, ízesítést bele vinni a játékmenetbe, a sztorivezetésbe, ami miatt szórakoztatónak és érdekesnek hat a játék így 20 év elteltével is. Hatalmas móka származik abból is, hogy Bowser nem csak mint ellenfél, de mint játszható karakter is fellép a palettára.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)