Mario Party 9

Mario Party 9 kép

Kedvenc vízvezeték szerelőnk és hasonlóan fantáziadús haverjai kilencedik alkalommal térnek vissza, hogy a Nintendo kötelékében megmutassák, mi is az igazi szórakozás. A Nintendo Wii konzolunkat előkapva és a lemezt behelyezve barátainkkal együtt vagy egymás ellen is küzdhetünk, kipróbálva megannyi mókás játékmódot, minijátékokat és számos táblát. A Mario Party 9 nem korhoz kötött, kicsik és nagyok egyaránt örömmel vethetik bele magukat Mario legújabb, mindent elsöprő kalandjaiba! (Mario) Partira fel!


Ezekkel játszunk márciusban

Hír | 2012.03.01 10:28

Márciusban is lesz bőven mivel nyomulni, a teljesség igénye nélkül válogattunk a várólistáról.

Mario Party 9 - a főellenségek

Hír | 2012.02.29 12:40

A Mario Party 9 legújabb videójában megtekinthetjük, hogy hogyan bánnak el hőseink néhány számukra nem szimpatikus figurával.

Mozgásban a Mario Party 9

Hír | 2012.01.25 14:46

Kedvenc vízvezetékszerelőnk kilencedik alkalommal tér vissza, hogy a Nintendo kötelékében megmutassa, mi is az igazi szórakozás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)