Marvel Ultimate Alliance 2

Marvel Ultimate Alliance 2 kép

Minden eddiginél nagyobb, hősökből és gonosztevőkből álló hadsereg áll rendelkezésünkre a Marvel Ultimate Alliance 2-ben, de a játékosoknak lehetőségük van vérbeli, 4 fős álomcsapatok létrehozására is. Ezáltal könnyedén kiaknázható a hősök egyedi ereje, és most először nyílik arra is lehetőség, hogy kettő karakter képességeit összeolvasztva döbbenetes, újfajta támadásokat (több, mint 250 félét!) alkalmazhassunk harc közben. Így akár ötvözhetjük Wolverine és Iron Man erejét, vagy éppen Human Torch és Storm párosítása sem kutya, melyek kettős energiájából egy látványos, tűztornádó alakul ki. A Marvel Ultimate Alliance 2 felépített egy olyan játékmenetet, amely kiragadta az előző rész pozitívumait, viszont új élményként a magaslatokba emeli azt


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)