Mata Hari

Mata Hari kép

A világhírű, ám tragikus sorsú kém -és táncosnő, Mata Hari személyében kell katonai és gazdasági titkokat kicsempészni Franciaországból az első világégés idején, ebben a klasszikus point-and-click kalandjátékan. A holland származású kémnő mi mást is vethetne be fegyverként a nagypolitikát uraló férfiak ellen, mint természetes adottságait? Ennek értelmében ahhoz, hogy egy-egy részfeladatot megoldjunk, valamilyen fontos információhoz hozzájussunk, bizony el kell csavarni rendesen a kiszemelt férfiember fejét. Na nem annyira, hogy kitörjük a nyakát, az is elég, ha menthetetlenül beleszeret a titokzatos szépségbe. Egy nőnek azonban pénzre is szüksége van, méghozzá nem is kevésre. Mata ezt tánccal szerzi meg. Kár előre nyáladzani, hiszen nem Pirner Alma szimulátorról van szó, csupán egy minijátékról, amiben tartani kell a zene ritmusát, hadd csörögjön az apró!


Mata Hari aranylemezre táncolt

Hír | 2008.11.13 11:50

Az első világháború leghíresebb kémnője hamarosan ellátogat monitorainkra, hiszen befejeződtek a Mata Hari munkálatai.

Mata Hari táncolva csábít

Hír | 2008.10.21 11:54

A legendás Hal Barwood nevével fémjelzett point & click kalandjátékban a szintén legendás kémnő életét ismerhetjük meg.

Mata Hari - Kalandozások a világháború előestéjén

Hír | 2008.06.13 09:10

A világ leghíresebb kémnője nemsokára tiszteletét teszi monitorainkon. Csábítás és intrika háborús fellegek árnyékában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)