Max: The Curse of Brotherhood

Max: The Curse of Brotherhood kép

A Max: The Curse of Brotherhood egy 2.5D-s platformer a Press Play fejlesztésében és a Microsoft Studios kiadásában, kizárólag Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A többjátékos módot nélkülöző varázslatos alkotás lényegében a csapat 2010-es Max and the Magic Marker című projektjének Xbox platformokon való spirituális újraértelmezése, amelynek megjelenítéséért a Unity engine felel. A Max: The Curse of Brotherhood játékmenetét logikai fejtörők, egy varázsceruza állandó használata és változatos platformer elemek jellemzik, a történet szerint pedig Max azt kívánja, hogy öccsét bárcsak elrabolná egy gonosz erő. Kívánsága valóra válik, így a játékos feladata, hogy megmentse a bajbajutott fiút.


Xbox Live Gold - egy nem várt játék is ingyenessé vált

Hír | 2015.12.16 18:35

Lehet, hogy karácsonyi meglepetés, de az is előfordulhat, hogy csak egy hiba miatt kaptunk ingyen egy játékot. Mindenesetre szedjétek, amíg lehet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)