Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kép

A Metal Gear Solid atyja által vezetett Kojima Productions a 2013-as GDC keretein belül mutatta be az első olyan játékot, amely a cég vadonatúj, Fox Engine névre keresztelt motorját használja. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nyílt világban játszódik, a játék főszereplője pedig ismét a korábbi részekből már jól ismert Snake, aki a történet szerint 9 évig feküdt kómában, ám ébredése után ráeszmél, hogy szinte mindent elveszített - hogy mennyire így van ez, azt a Ground Zeroes című előzményből ismerhetjük. Az első tehát nem más, mint a bosszú, melynek legfontosabb eszköze a régi haderő újraépítése, amihez Afganisztánban kell különféle küldetéseket teljesítenünk egy-egy hatalmas, szabadon bejárható terület adott pontján, miközben az Indiai-óceánon elkezdjük felépíteni részletesen menedzselhető főhadiszállásunkat is.

Elolvasom a tesztet

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - egy teljes fejezetet rejtettek el a fejlesztők?

Hír | 2015.09.21 13:50

A legfrissebb hírek szerint a fejlesztőknek azért volt szüksége több időre, hogy bizonyos részeket rendesen el tudjanak rejteni a fájlok között.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - itt a legzseniálisabb jelenet, amit sosem fogsz látni

Hír | 2015.09.17 09:41

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tartalmaz néhány lélegzetelállító pillanatot, de amire most rábukkantak, az egy életre emlékezetes marad.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - sikerült javítani a Quiet bugot

Hír | 2015.09.14 17:31

A Konami miután rájött, mi okozta a mentések meghibásodását a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben, néhány platformra már ki is adta az ezt javító patch-et.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - így lesznek még jobbak a szexi jelenetek (videó)

Hír | 2015.09.11 19:07

Egész mókás dolog cserélgetni a modelleket a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben, de a Quiet főszereplésével megtervezett szexi jelenetek nagyon furcsák lesznek, ha lecseréljük a mesterlövész modelljét Revolver Ocelotra.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - modok nélkül is játszhatunk női főszereplővel (videó)

Hír | 2015.09.09 17:45

Annak ellenére, hogy Snake karaktere elég fontos a sztori szempontjából, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nagy részét egészen más főszereplővel is végigjátszhatjuk, ehhez pedig modokat sem kell telepítenünk.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - vigyázz, nehogy elszálljon a mentés!

Hír | 2015.09.08 19:01

A Konami most egy komoly bugra hívta fel a figyelmet, amelynek következtében megsérülhetnek a mentéseink. Szerencsére van megoldás, még ha átmeneti is.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - nagyon jól fogy, de nem minden platformon

Hír | 2015.09.07 16:00

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain néhány nap alatt a széria legsikeresebb darabja lett, de míg egyes platformok dübörögnek, máshol nem felhőtlen az öröm.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - így oldhatod fel az FPS korlátot és játszhatsz Quiettel

Hír | 2015.09.06 09:14

Az MGS5 PC-s változata is megszenvedi a mostanában divatba jött FPS lock őrületet, amit a hardcore játékosok nem szeretnek. Meg is oldották a gondot.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - ha szülinapod van, akkor azonnal lépj be

Hír | 2015.09.03 12:55

A játék egy aranyos meglepetéssel fogad téged, ha a születésnapodon épp az MGSV-ben lövöldöznél.

LittleBigPlanet 3 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain DLC-vel az igazi

Hír | 2015.09.03 07:02

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenését, a Konami és a Sony együttműködésének köszönhetően a LittleBigPlanet 3 is megünnepli.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - a gyűjtőiben megtalálsz egy kimaradt fejezetet is

Hír | 2015.09.02 16:30

Bizonyára rengeteg történetszálat talált ki a Kojima Productions, ami végül nem került be a Metal Gear Solid V: The Phantom Painbe, egyről mégis úgy gondolták, meg kell mutatniuk a rajongóknak.

Így búcsúzik Hideo Kojima a Metal Gear Solidtól

Hír | 2015.09.02 10:39

A Metal Gear Solid 5 megjelenésével mind a sorozat, mind legendás alkotójának életében lezárult egy fontos korszak, amit egy felemásra sikerült videóval zárt le Hideo Kojima és a Konami.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenés - poénok, vagy amit akartok

Hír | 2015.09.01 21:10

Megnyílt az embargó utáni Metal Gear Solid V: The Phantom Pain csap: vicces videók, technikai részletek, mikrotranzakciók. Egy kattintásnyira a minden.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Kojima is benne van

Hír | 2015.09.01 18:30

Kojima nélkül nincs Metal Gear Solid. Ez hatványozottan igaz a Metal Gear Solid V: The Phantom Painre, ahol találkozhatunk is a mesterrel

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - a PC-s lemezen nincs rajta a játék

Hír | 2015.08.31 08:37

Holnap jelenik meg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, azonban nem lesznek felhőtlenül boldogok azok, akik a játék lemezes változatát vásárolják meg, azon ugyanis nincs rajta Kojima legújabb alkotása.

7 játék, ami még régi konzolokon is jó lehet

Hír | 2015.08.30 18:00

A Mad Maxet bejelentették Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, majd törölték. A Mortal Kombat X hasonlóan járt, és jövőre már talán nem is kapunk teljesen új játékot a platformokra. Összeszedtük, milyen megjelenésekre számíthatnak azok, akik ragaszkodnak az előző generációhoz.

Zseniális a Metal Gear Solid témájú esküvő

Hír | 2015.08.28 21:45

Japán továbbra is páratlanul fura, amit nem csak a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben ránk váró poénok bizonyítanak, hanem a játék legújabb reklámfilmje is, ami a legviccesebb Metal Gear-témájú esküvőt vetíti elénk.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - könnyeket csal a szemedbe a launch trailer

Hír | 2015.08.25 16:21

Már csak napokra vagyunk a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenésétől, így meg is érkezett a menetrend szerinti launch trailer, amelyet nem más, mint maga Hideo Kojima rendezett.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - már biztos, hogy lesznek mikrotranzakciók

Hír | 2015.08.24 20:29

Reménykedtünk benne, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mikrotranzakciói csak pletyka szinten maradnak, de sajnos nincs ekkora szerencsénk.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - itt vannak az első értékelések

Hír | 2015.08.24 08:31

Befutottak az első Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pontszámok, amik alapján Hideo Kojima és csapata a Konami kavarása ellenére is remek munkát végzett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)