Metal Gear Solid HD Collection

Metal Gear Solid HD Collection kép

A Konami végre egy kollekcióba tömörítette a legendás Metal Gear Solid-sorozat egyes epizódjait a konzolosok legnagyobb örömére, ráadásul most feljavított HD-képminőségben (és 16:9-es képarányban) élhetjük újra Snake kalandjait, akár online co-op küldetések keretében is. A különleges kiadásban a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, valamint a Metal Gear Solid: Peace Walker játékok kapnak helyet. Készül egy Limited Edition kiadás is, amelyben egy 250 oldalas művészeti album kap helyet Kojima világát bemutatva, Yoji Shonkawa művészeti vezető tálalásában.


A The Phantom Pain lenne Kojima új játéka?

Hír | 2012.12.08 10:57

Ezzel a remek trailerrel villantott a VGA 2012, de azonnal megindultak a találgatások. Ki ez a titokzatos csapat? Svédek vagy nem svédek? És miért van a Konami-s VIP vendégeken The Phantom Pain/Moby Dick Studio póló?

Film készül a Metal Gear Solid szériából

Hír | 2012.08.30 10:30

A minap ünnepelte huszonötödik évfordulóját a Metal Gear Solid sorozat, az ennek tiszteletére szervezett rendezvényen pedig számos érdekesség elhangzott.

Metal Gear Solid HD Collection E3 trailer

Hír | 2012.06.11 09:55

A Metal Gear Solid 2 és 3 szinte már itt van az ajtóban. Az E3 alkalmából a PS Vita trailert lehetett megtekinteni.

Ezekkel játszunk februárban

Hír | 2012.02.02 08:23

Összeszedtük azon játékokat, amikre érdemes lesz figyelmet szentelnünk az elkövetkezendő egy hónapban.

Metal Gear Solid HD Collection- már csak jövőre

Hír | 2011.10.26 18:49

November helyett februárban jelenik majd meg Európában a Metal Gear Solid részek felújított változatát tartalmazó csomag.

Jön a Metal Gear Solid társasjáték

Hír | 2011.10.03 13:40

A Rizikó sokak kedvence, most Hideo Kojima világa is helyet kap benne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)