Metal Gear Survive

Metal Gear Survive kép

A Metal Gear-univerzum Hideo Kojima nélkül is tovább bővül: a Metal Gear Survive egy túlélős akciójáték, egyfajta mellékszála a szériának, amely közvetlenül a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes eseményei után játszódik. A játékmenetben olyan zsoldosok bőrébe bújhatunk a haverokkal, akiknek sikerült túlélniük a Ground Zeroes fináléját, azonban a Militaries San Frontiéres tagjainak nincs ideje pihenni, ugyanis egy féreglyukon keresztül egy alternatív világban találják magukat, ahol különleges kristályos zombikkal kell felvenniük a harcot. A játék látványáról a FOX Engine gondoskodik.

Elolvasom a tesztet

E3 2017 - a Metal Gear Survive még mindig készül

Hír | 2017.06.13 23:02

Úgy tűnik, új trailert nem vitt a Konami az idei E3-ra, de néhány screenshoton megnézhetjük a Metal Gear Survive-ot.

Metal Gear Survive - elsöpörte a gameplay videót a gyűlölethullám

Hír | 2016.09.20 17:53

A Konami a Metal Gear Survive-val akarja bizonyítani, hogy Hideo Kojima után is van élet a Metal Gear franchise-ban, azonban a rajongók ezt egészen másképp gondolják és nemtetszésüknek hangot is adtak.

Metal Gear Survive - újrahasznosították az ötödik rész pályáját?

Hír | 2016.09.19 14:33

Egy videósnak feltűnt, hogy a Tokyo Game Show során bemutatott, 15 perces gameplay-ben látott helyszínek nagyon hasonlítanak a The Phantom Painben szereplő Afganisztánhoz. Van benne valami.

Metal Gear Survive - ezt gondolja róla Kojima

Hír | 2016.09.19 10:22

Folytatódik a Metal Gear-franchise egy mellékszállal, amely már most megosztja a rajongókat. A széria atyja, Hideo Kojima sincs tőle elragadtatva.

Metal Gear Survive - 15 perc gameplay a Tokyo Gameshow-ról

Hír | 2016.09.17 18:13

A Tokyo Game Show-n ma reggel mutatták be többek között a Metal Gear Survive-ot is, amelyből most negyed órányi Full HD felvételt nézhettek meg.

Metal Gear Survive - nézz bele a játékmenetbe élőben

Hír | 2016.09.17 09:50

Az ígéreteknek megfelelőlen élő adásban tekinthetünk bele a Metal Gear széria következő részébe.

TGS 2016 - a héten megnézhetjük a Metal Gear Survive játékmenetét

Hír | 2016.09.14 16:55

A Konami nem akármilyen meglepetéssel készül az idei Tokyo Game Showra, ugyanis először láthatjuk mozgásban a Metal Gear Survive-ot, a Metal Gear széria spin-offját.

Metal Gear: Survive - újabb infók a Konamitól, válasz is jött a háborgóknak

Hír | 2016.08.19 07:25

Egy alternatív időben játszódik - valamikor a Ground Zeroes történései után - egy alternatív világban, egyáltalán nem hasonlít majd a korábbi Metal Gear részekre. A felháborodott rajongóknak is válaszolt a PR-os.

Metal Gear Survive - új képek jöttek, és már megvan a weboldala is

Hír | 2016.08.18 11:10

A Metal Gear rajongók egyelőre nincsenek elmosva a kooperatív túlélősditől, de kaptunk pár képet, ami segíthet a befogadásban.

Gamescom 2016 - jön a Metal Gear Survive!

Hír | 2016.08.17 10:38

Gigászi bejelentéssel sokkolt minket a Konami a gamescomon: a Metal Gear Survive egy négyfős, lopakodós kooperatív játék lesz, amelyről már olvashatjátok is az első részleteket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)