Might & Magic Heroes VII

Might & Magic Heroes VII kép

A Heroes VII visszarepít minket a méltán híres Might & Magic fantasy világba hetedik alkalommal is. A történet ott folytatódik, ahol a hatodik rész véget ért. Ivan Griffin lesz a fő karakterünk, akivel a birodalom koronája után eredünk a Falcon Empire feloszlása után. Hogy elérjük célunkat szövetségeseket kell magunk mellé toboroznunk és a készítők szerint ilyen együttműködést még nem látott a világ. Természetesen a kampányban más karaktereket is irányíthatunk, mint az eddigi részekben is. A játékmenet sem változott, ahhoz képest amit már megismertünk az előző részekben.

Elolvasom a tesztet

Might & Magic Heroes VII - önálló kiegészítőt kap

Hír | 2016.04.27 13:58

Bár a Might & Magic Heroes VII sem a játékosoknál, sem a kritikusoknál nem teljesített túl jól, azért a Ubisoft bepróbálkozik egy új kiegészítővel, hátha.

Might & Magic: Heroes VII teszt - elmaradt a varázslat

Teszt | 2015.11.07 19:35

A széria huszadik évfordulója alkalmából a Ubisoft és a Limbic Entertainment összehozták a Might & Magic Heroes VII-et, amely megpróbálta a nagy elődök összes jó tulajdonságát egybe gyúrni és továbbfejleszteni azt.

Might & Magic Heroes VII - kissé mellément a marketing

Hír | 2015.10.13 08:55

Sok játékos várta gyermeki örömmel a Might & Magic: Heroes VII megjelenését, hogy megkapja dobozos játékát, csakhogy a gyűjtői kiadás nem éppen azt tartalmazta, amit szerettek volna.

Might & Magic Heroes VII - hatalmas seregek a launch trailerben (videó)

Hír | 2015.09.30 11:56

Bár a fejlesztők még valószínűleg nem pihenhetnek, már megjelent a Might & Magic Heroes VII, amihez egy elég hangulatos launch trailert is kaptunk.

Might & Magic Heroes VII - ha még nem csaptál le rá, ennél jobb alkalom nem lesz!

Hír | 2015.09.28 08:41

Nyakunkon a Might & Magic Heroes VII megjelenés, de a rajongók még elcsíphetik az egyik legmenőbb előrendelői akciót. Hát persze, hogy a miénk az.

Might & Magic Heroes VII - egy hangulatos trailer mond el mindent, amit tudni érdemes

Hír | 2015.09.21 14:07

Már csak egy hét van hátra a Might & Magic Heroes VII megjelenéséig, meg is érkezett a menetrend szerinti trailer, amely beavat minket az alapokba.

Might & Magic Heroes VII hands-on előzetes - a Heroes név megint szép lesz

Hír | 2015.09.10 08:40

A Heroes sorozat nem teljesített túl fényesen az elmúlt időszakban, de a Ubisoft fogadkozik, hogy ezúttal minden más lesz. Megnéztük, hogy mennyi esély van erre.

Szeretnél egy Might & Magic Heroes VII bétakulcsot? Akkor kattints!

Hír | 2015.08.26 10:58

A Ubisoft 800 Heroes VII bétakulcsot ajánlott fel a GameStar Online olvasóinak; ha elég gyors vagy, te is szerezhetsz egyet!

Might & Magic Heroes VII - magyar felirattal jön

Hír | 2015.08.13 11:40

Jó hírrel szolgál a PlayON a Might & Magic Heroes VII hazai megjelenésével kapcsolatban.

Gamescom 2015 - dátummal jött az új Might & Magic Heroes VII trailer

Hír | 2015.08.05 15:35

Bár a Ubisoft nem tart konferenciát Kölnben, azért többek között a Might & Magic Heroes VII-ről mutatott egy új trailert és elárulta a pontos dátumot is.

Might & Magic: Heroes VII - hamarosan indul a zárt béta

Hír | 2015.05.22 21:00

Április óta egy kósza griff nem sok, annyit se láttunk a Might & Magic sorozat következő részéből, de a Ubisoft hamarosan nagyon boldoggá teszi az európai érdeklődőket. A kulcsszó: zárt béta.

Might & Magic: Heroes VII előzetes - már megint hősködünk

Hír | 2015.04.05 12:45

A legutóbbi kiadások miatt nem volt sok oka az örömre a Might & Magic rajongóinak, de mindezt feledtetheti velük a következő Heroes-játék, ami bár nem tűnik forradalminak, minden gond nélkül bújtatja modern köntösbe a stratégák egyik kedvenc sorozatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)