Minecraft: Story Mode Episode 3

Minecraft: Story Mode Episode 3 kép

Az epizodikus címeiről elhíresült Telltale Games a Minecraft: Story Mode képében a Mojang hatalmas népszerűségnek örvendő, kockásított világába kalauzol el minket a rá jellemző elemekkel megtűzdelve a játékmenetet, megtartva a fejezetekre bontott formulát. A Minecraft: Story Mode egyetlen célja, hogy a Minecraft játékosok igényeit kiszolgálja, a harmadik "The Last Place You Look" névre keresztelt fejezet pedig folytatja korábbi rész történéseit,még izgalmasabbá teszi az eseményeket és előkészíti a terepet a további részeknek, miközben megismerjük közelebbről a csapat utolsó tagját, Sorent is.

Elolvasom a tesztet

Minecraft: Story Mode Episode 3 teszt - amikor megjött a kedvem a Minecrafthoz

Teszt | 2016.01.23 16:20

Folytatódik a Telltale Games és a Mojang szerelemgyermeke, a MineCraft világába elkalauzoló, epizodikus kalandjáték. Vajon sikerült megugrani a lécet?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)