Minecraft: Story Mode Season 2 – Episode 4: Below the Bedrock

Minecraft: Story Mode Season 2 – Episode 4: Below the Bedrock kép

Az epizodikus címeiről elhíresült Telltale Games a Minecraft: Story Mode képében a Mojang hatalmas népszerűségnek örvendő, kockásított világába kalauzol el minket a rá jellemző elemekkel megtűzdelve a játékmenetet, megtartva a fejezetekre bontott formulát. A Minecraft: Story Mode egyetlen célja, hogy a Minecraft játékosok igényeit kiszolgálja, ezen a téren pedig kifejezetten jól teljesít, hiszen rengeteg ismerős elemet, kikacsintást, sőt, még YouTuber cameókat is tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

Minecraft: Story Mode Season 2 – Episode 4: Below the Bedrock teszt - ki vagy, és mit tettél a Telltale íróival?

Teszt | 2018.01.06 10:04

A második évad pontosan ugyanazzal a problémával küzd, mint a széria első felvonása: a negyedik részre egyszerűen elfogy a sztori.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)