Miner Wars

Miner Wars kép

A Miner Wars az egyjátékos történet és az MMO keveréke, egy földalatti és űrbeli lövöldözős játék, melyben a környezetet teljes mértékben elpusztíthatjuk. Játékosként egy bányászhajót írányítasz egy aszteroid-övben. Kilométeres járatokat kell ásnod, kibányászni az ércet, bejárni a naprendszert, harcolni az ellenséggel és felfedezni különös földönkívüli titkokat. A játékmenet egy történet alapján folyik, és jól keveri az egyjátékos és többjátékos, illetve a kooperatív vagy egy mindenki ellen játékmódokat. A történet során többféle küldetéssel találjuk magunkat szemben: menekítés, felfedezés, bosszú, bázisvédelem, lopás, szállítás, lopakodás, versenyzés, de úgy is játszhatunk,hogy mindent elpusztítunk, ami az utunkba kerül.


Miner Wars - Advanced rendering - Voxels, SSAO, HDR, shadows, image space LOD

Hír | 2011.10.20 09:37

Sikerült jó hosszú és meglehetősen értelmetlen címet találni ennek a demonstrációs videónak.

Miner Wars - Large Asteroids trailer

Hír | 2009.08.13 13:47

A mai napon a Keen Software House, a játék készítője kiadott egy trailert, melyben hatalmas aszteroidák pusztulnak el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)