Mirror's Edge

Mirror's Edge kép

A DICE legújabb Mirror's Edge című játéka a Parkour élményét szeretné elhozni a monitorunkra a lehető legrealisztikusabb módon. Főhősünkkel városok épületeinek magasában akrobatikázva juthatunk egyik helyről a másikra, haladásunkhoz a környezet minden elemét felhasználva. A Mirror's Edge a kezdeti tutorialt követően pörgős, magával ragadó játékmenettel operál a játékmenet egészében, tükrözve a DICE egyedi megoldásait, látásmódját. Összegezzük tehát: parkour, DICE, csinos ázsiai beütésű főhősnő, adrenalinnal-teli játékmenet... mi kell még?


Mirror's Edge - Unreal motor dübörög alatta!

Hír | 2008.05.08 08:32

Az amerikai Joystic magazin munkatársai úgy értesültek, hogy az Epic technológiájára épül az első First Person "Runner".

Mirror's Edge - Ne csináld utána!

Hír | 2008.05.07 08:45

A Battlefield-ek után láthatóan valami újra és eredetire vágyott a Svédországban regnáló DICE. Megkapták a lehetőséget.

Mirror's Edge képáradat

Hír | 2008.03.10 11:18

Kellemes méretű új képanyag futott be a svéd DICE legújabb projektjéről, a Mirror's Edge "felhőkarcolószimulátorról".

Mirror's Edge - Interjú a producerrel

Hír | 2008.03.03 20:45

A múltkori friss információk és képek után megérkezett az első videóanyag is, melyben a játék producerét faggattuk.

Mirror's Edge - első személyű Parkour-élmény

Hír | 2008.02.29 21:13

Hosszú idő után végre megtört a csend az ősrégen bejelentett Mirror's Edge körül, és kapunk pár érdekes infót a játékról

Az új Battlefield: Mirror's Edge

Hír | 2007.07.10 20:42

Mint sejtettük, a Battlefield széria nem szűnik meg, a Quake Wars személyében erősebb ellenfélre lelet mint valaha. Az új Battlefield játék a Mirror's Edge névre hallgat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)