Mortal Kombat: Komplete Edition PC

Mortal Kombat: Komplete Edition PC kép

A remekül sikerült, kilencedik Mortal Kombat játék teljes változata, melyben megtalálható minden, korábban csak extra karakterként elérhető harcos is. 1999-ben hagyta el a PC-t a Mortal Kombat sorozat, de most újra átélhetjük a világ egyik legnépszerűbb és legbrutálisabb videojáték-szériája nyújtotta élményt számítógépeink előtt ülve. A Mortal Kombat: Komplete Edition PC-s kiadása nem csak grafikailag javult konzolos testvéreihez képest, de természetesen megkapott mindent, ami korábban csak DLC formájában volt elérhető. Négy extra karakter (Scarlet, Rain, Freddy Krueger és Kenshi) is jár a Steamen mindössze 27,99 euróért forgalmazott játékhoz, ami kötelezővé teszi a megvásárlást minden verekedős játék, illetve Mortal Kombat fanatikus számára.


Mortal Kombat Komplete Edition - a 2016/10-es GameStar teljes játéka

Hír | 2016.10.17 18:00

Ebben a hónapban a GameStar olvasók az elmúlt évek egyik legjobb verekedős játékával lesznek gazdagabbak.

Mortal Kombat: Komplete Edition - jobban fogyott PC-n, mint hitték

Hír | 2013.08.11 19:54

A NetherRealm Studios alapítója szerint a Mortal Kombat: Komplete Edition olyannyira várakozáson felül teljesített, hogy maguk is meglepődtek.

Mortal Kombat: Komplete Edition PC teszt - vérzivatar az asztalodon

Teszt | 2013.07.05 16:30

Annyi év várakozás után végre itt a Mortal Kombat PC-s változata, méghozzá szinte hibátlan minőségben. Élvezhető a gerinckitépés tűéles textúrákkal is?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)