Mortal Shell

Mortal Shell kép

A Mortal Shell egyértelműen a Dark Souls széria nyomdokaiban akar haladni hangulata és játékmenete tekintetében is, eszközöl azonban pár üdítő újítást: az általunk irányított arctalan lény négy különböző régen elhunyt harcos testébe képes belebújni (ezek jelentik a játékbéli kasztokat), illetve bármikor megkeményíti testét, hogy így hárítsa az ellenfelek támadásait (a megszokott blokkolást váltotta fel ez az ötletes megoldás).

Elolvasom a tesztet

A Mortal Shell új DLC-je ingyenes az első 5 napban

Hír | 2021.08.18 06:55

Ha ki akarjátok próbálni a Virtuous Cycle kiegészítő újdonságait, akkor a megjelenést követő napokban mindenképpen töltsétek le.

A Dark Souls rajongók sokat elkapkodtak a Mortal Shellből

Hír | 2021.03.07 11:40

A mérföldkő elérésével egy időben megjelent a Mortal Shell: Enhanced Edition is.

Már a GOG Galaxyból is megvehetitek az Epic-exkluzív játékokat

Hír | 2020.10.02 13:16

Fontos új funkcióval bővült a GOG Galaxy, lassan tényleg el sem kell indítanotok másik digitális áruházat ezen kívül.

Mortal Shell teszt - testcserés támadás

Teszt | 2020.08.31 08:00

Le sem tagadhatná a Mortal Shell, hogy a Dark Souls széria nyomdokaiba akar lépni, sőt erre még rá is játszik, de mindehhez párosulnak remek új ötletek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)