MotoGP 14

MotoGP 14 kép

A MotoGP 14 a legelső a Milestone motorverseny-szériájában, amely PlayStation 4 és Xbox One platformokra is tiszteletét teszi, ezáltal a sportjáték grafikája is szintet lépett: szebben csillog a motorunk, kidolgozottabbak a pályák és a fényeffektek is javításra kerültek, de említésre méltók az új animációk is. Ha nem is számottevő, de a MotoGP 14 többi részénél is tapasztalhatunk előrelépést, a legtöbb színt a játékmenetbe viszont vitathatatlanul a két új játékmód, a Real Events 2013 és a Challenge the Champions hozza, persze csak az öt kategóriába sorolt versenyzők után, akik között olyan versenylegendák is megtalálhatók, mint a mai napig aktív Valentino Rossi.


MotoGP 14 teszt - a következő kör

Teszt | 2014.08.16 20:34

Megjelent a MotoGP széria idei kiadása, amivel a sorozat az újgenerációban debütált. Van néhány újdonság.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)