Motorstorm Apocalypse

Motorstorm Apocalypse kép

A Motorstorm részek alapból sem a békés versenyezgetésről szóltak, de a legújabb rész, az Apocalypse még rátett egy lapáttal. A játék egy városi területen játszódik, amely egy apokalipszisben elpusztult - a játék készítői ezt a területet az úgynevezett kaliforniai Öböl-területről, azaz San Franciscóról és környékéről mintázták. A környezetnek köszönhetően újfajta járművek kerültek a játékba - chopperek, izomautók, szuperautók, superbike-ok, és úgynevezett hot hatches. A játék a vidéki környezetből beköltözött az összeomló városba olyannyira, hogy a pálya valós időben is változik, hiszen ráomlik ez meg az, beomlik alatta amaz, vagy leszakad egy híd stb. A városban folyamatos harc folyik a túlélésért, és az abban részt vevő bandák még a versenyeket is megzavarják. A Motorstorm Apocalypse idén márciusban fog megjelennni.


Késik a PlayStation 3 3D Display Európában

Hír | 2011.11.23 09:00

Az Egyesült Államokban már forgalmazzák, nálunk viszont még várni kell a 3D-s megjelenítő megjelenésére.

Motorstorm Apocalypse

Teszt | 2011.05.23 13:42

Ha a Motorstorm Apocalypse-ban már tövig nyomtad a gázpedált, akkor nincs visszaút. Még akkor sem, ha egy felhőkarcoló dől le eléd!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)