Mount & Blade Warband

Mount & Blade Warband kép

A Mount and Blade, hangulatos középkori RPG első kiegészítője. A Mount and Blade: Warband az alapjátékhoz képest szebb grafikával (alap HDR, bloom, részletesebb modellek), és ami a legfontosabb: 32 főt támogató, online és LAN multiplayerrel érkezik. Míg a Mount and Blade -ben a királyi pozíció csak mod útján volt elérhető, addig a Warband -ben a megszokott hűbéresi státuszon túl mi magunk is uralkodóvá válhatunk saját földesurakkal, aki előtt földre rogynak az alattvalók. Továbbá javított MI és harctéri irányítás kerül a csomagba, valamikor 2009 harmadik negyedévében.


A Mount & Blade: Warband is esport játék lesz

Hír | 2017.05.09 11:19

Hamarosan érkezik az első torna, amely során a legkeményebb harcosok küzdenek meg egymással az arénában.

Mount & Blade: Warband - heteken belül konzolokra is megjelenik az első rész

Hír | 2016.08.30 18:00

Eddig csak PC-n és Androidon játszhattunk a rendkívüli szabadságot nyújtó szerepjátékkal, de egy külső partner segítségével hamarosan Xbox One-on és PlayStation 4-en is a korábbi epizódot nyüstölve készülhetünk a folytatásra.

Mount & Blade: With Fire and Sword bejelentés - Update: trailer is!

Hír | 2011.02.01 20:34

Új játék érkezik a már ismert Mount & Blade franchise keretein belül, mely ez úttal 1653-ba fogja elkalauzolni az akció-RPG műfaj szerelmeseit.

Mount & Blade Warband - Megérkezett az első javítás

Hír | 2010.04.03 09:37

A TalesWorlds garázsprojektjének folytatása már multis mókát is biztosít, viszont nem hibátlan.

Mount and Blade: Warband - Második multiplayer trailer

Hír | 2010.02.11 08:28

A Mount and Blade kiegészítőjének legnagyobb újítása az akár 64 főnek is játszható multiplayer

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)